idioti

nöjda nu eller?
de va fan droppen säger bara.
vilket jävla idioti
nu har fått nog av dig!


på nya banor nu, ska börja om på nytt. det får bli hur svårt de blir, men jag ska fan lyckas.


en sak till bara, tisdag <3!
då börjar allt om på riktigt.

beställt tröjorna nu! + Mr. Greyhound

satt här vid datan efter att ha lagt på telefon, har precis pratat med oscar, och sagt godnatt till alla underbara masenmänniskor.
(haha jag fick damp på anton och samuel idag när dom kom in med jordbrukskläder till vardagsrummet xD)
men iaf, jag satt här och sa för mig själv "på torsdag kommer lönen. och jag ska beställa johnny cash tröjan nu för då kan ha jag den till helgen." och sen så skulle jag precis ta beställningen när jag ser att det kostar typ 496 + 50 kr eller nåt sånt annat kul och dyrt. och skulle mamma få reda på att de skulle bli så dyrt för EN tröja hade hon säkert skjutit mig. så därför tog ja de kloka beslutet att ta EN TILL tröja, för de blir ju bättre för å slipper jag betala frakt och så två ggr för jag skulle ju endå ha två st tröjor.
men så tog de lite tid för mig att besluta vilken av alla tröjor jag skulle ha! efter ett tag kom jag fram till en chevrolettröja med zip. så dom här två tröjorna kommer på torsdag!:

fina som satan, enligt mig. speciellt cashtröjan. love them!
ja men nu så är jag iaf 884 kr fattigar från min lön, illaaaaa, men fett värt!
och sen på torsdag gott folk så försvinner 300 kr till, och jag slänger upp en bild på det då, så får ni se varför :D
så jävla nice.


idag va de friluftsdag i skolan, och jag lånade emelie blom's häst. hon går häst trean.
Mister Greyhound, ett väldigt speciellt varmblod, men han var mysig att rida. jag såg en tjej rida honom i körhuset när jag red Leia en torsdag för några veckor sen. och han är inte lätt alltså, men emelie tyckte det såg bra ut när jag red honom igårkväll så på torsdag ska jag rida honom i körhuset tror jag, om det inte blir för sent eller om jag inte har för ont.
märks väl :d såhär nöjd va iaf Mr. när jag släppt ut han i hagen efter den otroligt mysiga långturen med några av skolans hästar :)


kanske inte världens bästa bilder på lilla krutispaketet. men jag ska ta med min kamera så någon får fota till nästa gång :D
jag slänger in ett inlägg på torsdag om jag inte hinner/orkar innan.
pussåkram & godnatt!, eran bästa amanda

you're always on my mind

det här va inte så svårt som jag trodde.
jag klarar det här bra, det var bara som första dagarna som var värst. fan jag fixar det här!

skolan:
matten
, kommer nog att börja om på den. helt och hållet. för att jag ska få sånadär häften, men ska prata mer med mina mattelärare i veckan. annars får vi fixa de på annat vis. specialundervisning efter skoltid. fett skönt det hade vart, skulle behöva det!
individuella valen, jag har valt såhär:
1ahandsval:
* Engelska B
* Psykologi A
* Litterär Gestaltning
2ahandsval:
Fotografisk Bild
Ridning
Etologi

det tror jag blir bra :)
längtar som satan till tvåan.
nu måste jag sätta mig och läsa min engeliskabok, som jag ska ha lämnat in en analys om till nästa vecka, och jag ligger på första kapitlet. braaaaa amanda! eller inte.
har så jävla mkt att göra nu.
engelskaboken till på fredag
matteprovet på onsdag
och svenska/idrotts uppsatsen till fredag, och den har jag inte ens börjat med.
jag planerar mitt pluggande så jävla dåligt. måste ändra på det där. och det ska jag. jag vill fixa minst G i alla ämnen, och jag ska fan klara det också. G är ju ingenting, så klart jag fixar det jag måste bara planera lite bättre!
imorgon är det söndag, lika med rättvik! fan va nice. då ska jag och malin peppa sönder inför måndag och våran lilla överaskning som vi har då. så grymt nice de kommer bli. nervös som satan, men det går fort :d
åååh va jag längtar! :D
och på tisdag blir det adjö persborg - bönderna flyttar. så det blir en kväll att tacka tiden för persborg.  nice!
på fredag blir de leksand, ser det ut som iaf. längtar verkligen :) massa trevligt.
nej nu får det ta och bli måndag!
nu ska jag läsa lite, sen sova. nattinatti :)


bjuder på en snygg bild på mig och gnaget sålänge

jag läker

jag vet inte ved mer jag ska säga. jag är i den där proceduren igen. återigen. jag verkar komma dit alltför ofta. men som min morbror sa "jag tror att det är det som kallas för och ingår i ungdomen." min morbor är bäst, så ni vet.
jag är iaf på väg i min healing. jag läker, men det känns som att jag läker för ofta. hur mycke mer kan jag ta? jag älskar calle, fortarande. men jag är på väg att bli bättre, jag försöker. och jag är säker på att jag kommer komma till den dagen att jag känenr att jag har kommit över honom, men det kommer ta en tid. och det kommer kännas jobbigt varje gång jag ser honom. men det är det som ingår i läkningen, det SKA vara så, jag är väl medveten om det. jag kommer att komma till den dagen jag väntar på, dagen kommer. jag vet det.
rättvik. jag har aldrig älskat ett ställe lika mkt som jag älskar rättvik. jag har aldrig känt mig så älskad, så omtyckt för den jag är, så uppskattad och så välmående. och dessutom, alla bryr sig! dom bryr sig om mig! dom vill vara med mig, dom kan berätta saker för mig, jag kan berätta för dom som jag inte kan berätta för någon annan. dom förstår mig. jag är så glad.
just nu, känner jag bara lycka. och jag har mina vänner att tacka.
främst Jessica, Malin, Angelica & Evelina. men även "bonde-trion" rickard, samuel och anton som alltid får en att skratta, och sen oscar.
ni gör min lyckliga, och alla andra som jag även inte nämnt i den här inlägget. jag har föer vänner som finns vid min sida här i rättvik, och alla gör mig glad, dom ger mig ett leende på läpparna och dom får mig att tänka på annat. i love it. i love them. i love rättvik.
nästa år blir en dunder succé i rättvik, på persborg. med mina tre flickor, vi har två år i vår stuga.
jag längtar som satan. vill att det ska bli tvåan nu!

förresten, jag älskar att min mamma står vid min sida genom allt. och jag älskar smset jag fick ifrån min morbror, han får mig att ta mig vidare ett steg till, för det han säger betyder dubbelt. tack micke, världens bästa morbor!

det är över

kom precis hem typ. har varit och pratat med calle.
vi kom fram till att vi ska vara vänner. och när hans högsesång har lugnat ner sig litegrann så kan vi se då vad som händer, om det händer nåt eller om det borde hända nåt.
men, jag älskar calle. jag har har haft femtio underbara dagar med dig. det låter kort, men det har känts som en evighet.
jag kommer aldrig att glömma våran första natt, och inte vår sista heller.
men den första, den va speciell. jag glömmer den aldrig.
det känns skönt att vi har gjort det här valet tillsammans, att vi är överrens om det är beslutet.
jag saknar dig redan min älskade, men det är inget jag kan göra åt. inte du heller. vi var tvungna. du har ditt och jag har mitt. jag gråter just nu, jag är ledsen över det vi har förlorat nu. vi hade de så jävla bra när vi hade det bra. vi var som gjorda för varandra, men vi valde fel tidpunkt.
jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra igen, det vill jag verkligen.
och det skönaste är, att jag vet att du känner sammma sak.

carl sohl, jag älskar dig
28/12-09 - 12/2-10 ♥-
nu blir det depp-period ett tag för min del
tur att man har rättvik ♥

jag vore ingenting utan min penna

med tanke på det inlägget jag la ut igår, och så pass mkt jag skrev, så känner jag inte att jag har så mkt att skriva. eller, jag vill skriva värsta mycket, men det känns lite olämpligt att skriva det här så därför gör jag inte det.

det är några, speciellt någon, jag saknar nu. förflutet. jag vill ha det tillbaka. fan att det blev som blev, när det inte blev som det skulle.
jag hatar det, men det visade sig bara att de inte va meningen att det skulle bli så som jag ville. 
it didn't turned up right between you and me.

jag vet att det var fel av mig att skriva sådär öppet om min pojkvän, i en blogg som hela världen kan läsa om dom vill. men jag var tvungen. skrivningen är min psykologi. jag klarar mig helt enkelt inte utan den. jag är inte den jag är utan att få skriva.
så när jag dör, stoppa ner ett block och en penna i min grav.

jag sliter mitt hjärta i bitar, älskling

det är såhär jag känner nu, och jag kan inte få ut det på något annat vis än här. he wouldn't understand. därför skriver jag här. hoppas det inte går ut fel till någon. men jag måste få ut det, otherwise, i'll go crazy.

ibland kan det gå flera dagar innan vi ens säger något vettigt till varandra, eller att vi säger något över huvudtaget. och det kan ta veckor innan vi träffas.
det känns nästan som att jag slitit mitt hjärta itu för att jag saknat dig så mycket. och det gör ont, inte bara psykiskt. nej utan jag får ont fyskiskt, hur sjukt det än låter, men jag får faktiskt ont. på riktigt.
fast nu vet jag inte längre, är det dig jag saknar?, eller är det din närhet jag saknar?
ibland känns det faktiskt som att jag älskar dig förgäves, att jag tänker på dig förgäves. är det här värt allt jag offrar?
 nu känns det som att du inte älskar mig längre. jag började tveka på det när det hade gått en vecka utan att vi träffats, och efter två veckor utan att träffats och knappt pratat med varandre började jag till och med känna att du inte älskade mig. och vid tredje veckan kunde jag nästan vara säker på att du slutat helt.
jag vill tro på dig, älskling. jag vill tro på oss. men för några veckor sen slutade jag hoppas. sårar jag mig själv? - damn right i do.
 
jag har slutat tro. jag har slutat hoppats. nu går jag bara och väntar på att du ska säga att du slutat älskat mig, eller att du ska bättra på dig. men jag väntar inte alltför länge min älskade. jag har annat för mig än att såra mig själv på detta viset.

vid "enmånadskrisen" började jag tveka, tveka som fan. men jag kämpade och höll ut. och nu är jag glad för det, fast ändå inte. jag har aldrig förut varit såhär stark när det gäller kärlek, jag har gett upp, gett upp allt vid en månad. men med dig bestämde jag mig för att hålla ut, jag ville verkligen vara med dig. och vet du varför? för att jag jag tyckte att du var värd att kämpa för. jag kunde vara mig själv med dig. allt kändes så rätt med dig, så naturligt. men nu vet jag inte längre. jag vet ingenting, förutom att jag tycker om dig så att det gör ont. det sliter i hjärtat, och jag kan inte förklara det för dig.
jag förstår att jobbet går före, att det betyder så mycket. för jag vet själv hur det är för mig på sommaren, då jag har min högsesång med hästarna. du har din högsesång nu, med alla skoterturer och så. jag förstår att du älskar det du gör, för jag lever för mina hästar, och du för dina motorer.
jag förstår dig, det gör jag. men nu vet jag att du älskar jobbet mer än mig, nu vet jag det betyder mer. men jag vet inte hur mycket mer jag kan ta. du engagerar dig inte ens för att träffa mig. det känns inte som att du vill längre. du har lovat, och du har lovat, och lovat. jag har slutat lita på löften vid det här laget. löften är lika med svek. men inte bara från din sida, det är inte bara du som lovar och inte kan hålla det du lovar. jag har mina vänner som svikit det dom lovat. och det gör ont.
men det här älskling, this is what's hurts the most.

joe en dag i rättvik :ddd

jag fick ta hit joe på friluftsdagen, och jag har pratat med anna-karin i skolstallet, hon som har hand om elevstallet, så jag fick låna en box från den 22a till den 23e också, toppenbra!! (y)
gud va kul de kommer bli. jag längtar som fan.
önskar jag hade min snosepojke här i rättvik. jag saknar honom så mycket när jag är här.


min älskling. <3
idag fick vi köra på hästlektionen.
jag, amanda och angelica körde gustav och hartz, i par!
parkörning! de va så grymt kul! jag älskar körning. de är så spännande, och de finns så mycket fina selar, huvudlag och vagnar. helt otroligt. love it!
såhär snygga va vi iaf!


coolt som fan va de :d
aja, nu blir de lunch, sen datakunskap & efter de blir de hem till kullan och sova av mig förkylningen.
måste plugga svenska också. har grammatikprov imorgon -.-
jaja men hejs dås

kullan !

slutade 11.10 idag, satt i matsalen tills den stängde kl 13.00 :d
jag, malin & jessica gick till samuel och frågade om numret till hyresvärdarna för persborg, så när jessica har slutat så ska vi ringa dit och fråga om de finns en stuga ledig. hoppas!! :d fan va kul vi kommer ha isf! hoppas hoppas det finns en stuga ledig!! :d
'
såhär snygga är jag, ottilia, evve, amanda & angelica just nu iaf!


pussssssssssss

bildbomb på mig & princess leia

red leia i körhuset i torsdags, det gick jättebra!
tränade öppa och sluta, skänkelvikning längs medelinjen, jobbade formen ordentligt i trav och galopp.
hon var riktigt duktig, och både hon och jag blev väldigt svettiga!
tack evve & tintin för att ni fotade :)


(kolla hennes skav vid bogen, det ser ut som ett hjärta! :d)

hon kändes jättefin, och vi avslutade med att skritta runt barbacka och myste lite.
leia är en helt underbar häst, maja är glad som har henne ! :)
och tack för att jag får rida henne maja :d <3

run to the hills, run for your life

bra dag idag, helt okej iaf :)
nu har jag precis lagat mig lite mat, de blev makaroner & korv. och så ska jag precis byta om sen blir de stallet och fixa och dona & så rida leija om jag orkar, de blåser så mkt nu! men det märks sen vilket humör jag & lilla sessan är på :) imorgon ska jag iaf rida henne i körhuset & så evve följa med och fota oss, så då får ni se hur majas lilla älskling ser ut.
grattis maja på födelsedagen! :dälskar att jag har cam på datan! (y)

have a nice day! vi hörs kanske ikväll :)
angelica, jag har inte glömt dig, jag kommer aldrig glömma dig.
du vet att du är min bästa vän, och jag älskar dig genom allt.

första inlägget med nya datan

loveit!
haha den är ju fett hightech! grym data, ja jag gillar den verkligen.
det kommer nog ta mig lite tid att lära mig den, men de äre fan värt!

här sitter jag och göttar mig på kladdkaka & grädde och lyssnar på bästa lasse stefanz!
nu ska jag kolla på pineapple express och mumsa i mig kladdkakan, sen sova.
upp imorgonbitti och gymma med älskade evve och sen blir de skola.
skönt å gymma innan skolan. vi börjar tio imorgon så därför blir de träning innan skolan.
idag körde jag marklyft för första gången, gilla ställningen alltså! ;)
va nog nere på gymmet en och en halv timme, körde mage, rygg & ben. blir nog samma fast lite mer armar imorgon också.

aja, so long!


mamma ♥

inte många har den relationen till sin dotter som min mamma har.
och inte alla ungdomar i min ålder kan prata med sin mamma som jag och min mor prata med varandra.

vi är litegrann av varandras psykologer. jag frågar henne om råd när jag behöver, och vet ni? jag får dom bästa svar man kan tänka sig. hon kommer med dom rätta orden precis när man behöver dom.
det finns ingen här på jorden som jag ser upp till lika mycket som jag ser upp till min mamma. hon är bäst, och jag säger det bara inte för att hon är min mamma och alla människor tycker att sina mammor är dom bästa. nej, jag säger det för att jag menar det. från det djupaste djupet i mitt hjärta.
jag kan helt omöjligt ens försöka beskriva det. jag har så mycket att säga, men jag inte fram orden så jag kan ju inte skriva det. jag tror att min och min mor's kärlek till varandra är något som bara vi har, och något som bara vi förstår oss på.
mamma, jag vet att du kommer läsa det här. och jag kan tänka mig att du nästan får en liten tår i ögat och att håret reser sig längs ryggraden på dig. men jag förstår dig, för så kände jag i fredags när du berättade för mig hur du saknar att du brukade gå ner i mitt rum när du kommit hem från jobbet och jag satt vid min dator, och du brukade sätta dig i min säng, och prata om dagen. prata om hunden. prata om min syster, om din sambo. ja allt. vi bara kunde inte, utan vi kan prata om allt!
när du berättade det för mig så rös jag, genom hela kroppen. flera gånger om. jag kände mig ärligt talat elak för att jag flyttat ifrån dig. men samtidigt är jag tacksam för att du givit mig den här chansen, och jag vet att du gjort det för min skull. för att jag ska få en bra framtid i mitt liv. för att jag ska klara av skolan och gå ut med betyg som jag är nöjd med. det var för min skull, allt för min skull. du är helt otrolig.
det är till och med så att jag sitter och skriver det här med tårar i ögonen nästan, för att du betyder så mycket för mig. det är en sak jag aldrig kommer kunna beskriva. hur mycket du betyder för mig. det går inte, rent utsagt omöjligt.

jag älskar dig. det vet du.
jag är stolt att kunna prsentera mig som din dotter. en ödmujkare och vänligare människa än dig får man leta efter mamma. du är bäst, jag lovar.
du och jag, har ett band som jag hoppas aldrig ska brytas. jag vill alltid ha det såhär. alltid!


du är så vacker.
du är mitt allt. kom ihåg det.
det är inte tomma ord, det är inte "ungdomssnack". det är sanning, sanningen rakt från hjärtat.
ingen har det så bra som du och jag. och det är jag glad över.

jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. jag kan säga det tusen miljoner gånger om. men jag vill finna ett ord som ligger snäppet ovanför 'älskar'. ungefär där fast miljoner gånger starkare. typ där, där ligger min kärlek till dig.
jag mer än älskar dig, över hela mitt hjärta.

susanna vikner, min mamma


mitt framtidshopp, min underbara ponny


                 sätt på den där låten medans du läser det här.jag ska berätta lite om hur jag har det i rättvik.
som ni flesta redan vet så trivs jag jävligt bra här. helt otroligt.
jag är verkligen lycklig här, och jag känner att jag kan verkligen vara mig själv här! det rä inte ofta. och nu när jag åker till mora så blir jag tystlåten, stänger in mig hemma i selja. jag blir liksom som en instängd liten figur på nåt vänsster. jag som alltid varit den där spralliga & glada människan som så många fått glädje utav. så är det inte mora längre. bara i rättvik.
när jag åkte hem i fredags så kändes det i magen. jag fick ångest. jag ville inte hem. det ända jag ville hem till var min mamma, och jeff.

hör ni hur det låter? inte ens min häst? vad händer liksom? jag vet nog svaret.
jag vill så mycket med Joe. jag vill för mycket med honom, och det som jag vill med honom har jag inte möjligheterna till eftersom att jag bara har honom på halvfoder. jag vill verkligen ta honom hit till rättvik, vi skulle kunnat tränat varje dag, han hade blivit så duktig. vi skulle ha tränat så effektivt så hade blivit jättebra ute på tävlingarna i sommar. just nu känner jag mig inte pepp alls för att tävla, just därför att jag inte har tiden nu när jag flyttat till rättvik. eller jag har tid för honom, det har jag verkligen! men bara om han hade flyttat hit, varit här hos mig. men det går ju inte. joe står i långlet, hos sin ägare & hos sina hästvänner. och jag tror knappast att jenny skulle vilja att jag flyttade honom hit. fast jag har lust med det. jag vill verkligen det! jag har funderat på det en hel del, och jag tror jag ska fråga henne. om man hade kunnat börjat med en vecka åt gången och se hur det går. joe är liksom, han är speciell. en ohanterlig här för ovana människor. han är, som sagt i tidigare inlägg, inte den snällaste av hästar. han har sina damputbrott. och jag är rädd för att jenny är rädd att jag inte klarar av honom. det är därför jag inte tror hon skulle vilja släppa iväg honom. + att joe är hennes "lilla bebis".
men jag ska ta mig mod att fråga henne. jag får se när det blir, men jag ska iaf fråga. både jag och joe tjänar på det! jenny också. hon får en bra tränad & utbildad häst när jag är klar med honom (y)
och om jag inte får, så tror jag helt enkelt att jag får ge upp honom... iaf nu på vinterhalvåret. och ta igen allt på sommaren & loven. det är det enda jag kan göra :(
men jag vill inte ge upp min klippa.
jag älskar honom. och jag vill lära honom allt jag kan.
jag är en duktig ryttare, och jag vill att joe ska bli en duktig häst. han har vilja, och potentional. det är värt vartenda litet försök, varenda minut, hur många tårar och hur mycket blod det än blir.
jag älskar min ponny, men jag vill mer än vad jag har tillgång till. tyvärr.
det sista jag vill är att lämna honom, verkligen, jag hatar själva tanken. vi är så bra för varandra han och jag. inte dom bästa, det kan jag inte påstå. men vi är bra för varandra, och med tid och vilja kan vi bli dom bästa! jag måste försöka, jag ska göra allt jag kan. för nu vill jag ha honom här och nu., jag vill visa alla vilken underbart snygg och duktig ponny jag har, och jag vill visa jenny att jag faktiskt kan hantera honom vad som än händer. men framför allt vill jag visa joe min kärlek till honom. nu när jag inte har varit hos honom på länge känns det som jag svikit honom. men det har jag inte, och det kommer jag inte heller om jag inte är så illa tvungen till att lämna honom.

jag gör mitt allt nu. jag ska ringa jenny i veckan. jag ska prata med henne. jag ska försöka, om och om igen. jag ger mig inte i första taget. jag älskar min ponny, och det står jag för. i alla lägen.
joe tabac. mitt framtidshoppidag när jag slutar ska jag gå ner på rättvik & köpa en dator, wiohoo! tummenupp!
så nästa blogginlägg jag lägger in kommer från min nya data!

det här jag skrev nu om joe, det kommer djupet av hjärtat. jag menar vartendaste ord utav det.
han är min guldklimp, mitt lilla hjärtegryn.

the very best of all

det finns inge bättre, utan snack. dom bästa.
deras musik gör en så glad, dom skriver så otorligt bra texter till låtarna och man kan verkligen göra annat än att älska.
dansband ♥
lasse stefanz ♥

RSS 2.0